Resolved Pictures of my gallery doesnt show anymore.

2 replies
Posts:
2
Likes:
0
Hi,
I juste reactive my forum with the paid method because I wish to recover all my olds pics.
But they are not appearing anymore in my gallery.
Like : 2496621.jpg
When I try to go fullscreen on a picture that say this :
Copy
<Error><Code>AccessDenied</Code><Message>Access Denied</Message><RequestId>1B77544AF7D318E5</RequestId><HostId>ZQW5ZeoAAB9IyDc5kd2BM7/OCBo/ZPfGBfcvg/pU59X6QTbleYAgwbBYYChCWhuap5a3gJRubt4=</HostId></Error>


Is there a solution ?

My siteweb : https://ls-coruscant.enjin.com/
Posted Nov 5, 18 · OP · Last edited Nov 5, 18 by Malyk Tayl...
Posts:
6,199
Likes:
+1,732
Popular
LEVEL 4
How long was your website inactive before you reactivated it? If it was inactive for 90 or more days, your files may have been purged (Enjin has a disclaimer that files may be purged after 90 days (from the time your site goes inactive)). I would suggest checking your Admin -> Files area to see if your files are still there.
head-moderator-sig.png
For Official Support, submit a Support Ticket

Posted Nov 9, 18
Posts:
2
Likes:
0
2 years I think. All my files are missing in Admin -> files, only empty folders remains.
Well thanks for the answer, it's a shame that I was thinking my screenshots will be more safe in enjin after I have paid for subscription than on a free pics uploader.
Posted Sun at 11:06 am · OP
Social Media
Follow us on our social media!
You will receive information, news, sneak peaks, giveaways and more!
NoticeNotices